Nabeschouwing Carlisle United - Bristol Rovers (0-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 11 november 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Carlisle United het zaterdag 11 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Brunton Park in Carlisle.

Via de Carlisle United - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Carlisle United - Bristol Rovers (0-1)

Het League One duel tussen Carlisle United en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Martin Woods geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Samuel Lavelle zette Bristol Rovers op een 0-1 voorsprong in de 38e minuut van de wedstrijd. In de 73e minuut moest Tristan Crama van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Martin Woods een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Bristol Rovers verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Bristol Rovers.

LIVE Carlisle United - Bristol Rovers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Carlisle United - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Ben Barclay Carlisle United
14' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Joe Garner Carlisle United
14' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor Ryan Woods Bristol Rovers
38' Eigen doelpunt Bristol Rovers Eigen doelpunt Samuel Lavelle Bristol Rovers 0-1
42' Wissel Carlisle United Wissel Sean Maguire voor Paul Huntington Carlisle United
47' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor George Friend Bristol Rovers
51' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor Aaron Collins Bristol Rovers
67' Wissel Bristol Rovers Wissel John Marquis voor Chris Martin Bristol Rovers
68' Wissel Carlisle United Wissel Terry Ablade voor Joe Garner Carlisle United
73' Rode kaart Bristol Rovers Rode kaart voor Tristan Crama Bristol Rovers
76' Wissel Bristol Rovers Wissel Josh Grant voor Jack Hunt Bristol Rovers
82' Wissel Carlisle United Wissel Daniel Butterworth voor Dylan McGeouch Carlisle United
82' Wissel Carlisle United Wissel Ryan Edmondson voor Luke Plange Carlisle United
84' Wissel Bristol Rovers Wissel Jevani Brown voor Aaron Collins Bristol Rovers
84' Wissel Bristol Rovers Wissel James Gibbons voor Ryan Woods Bristol Rovers
95' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Owen Moxon Carlisle United
91' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Jordan Gibson Carlisle United
Video hoogtepunten en samenvatting Carlisle United - Bristol Rovers
Opstellingen Carlisle United - Bristol Rovers
De opstellingen van Carlisle United en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Carlisle United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.