Nabeschouwing Carlisle United - Cambridge United (0-4) || League One 2023/2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Carlisle United het zaterdag 17 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Brunton Park in Carlisle.

Via de Carlisle United - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Carlisle United - Cambridge United (0-4)

Het League One duel tussen Carlisle United en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Scott Jackson geëindigd in een 0-4 overwinning voor Cambridge United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Sullay Kaikai, waarmee Cambridge United met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Samuel Lavelle zorgde ervoor dat Cambridge United op 0-2 kwam te staan in de 69e minuut. In de 72e minuut volgde een derde treffer van Cambridge United, waarmee Elias Kachunga zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Cambridge United in de 83e minuut, nadat Ryan Bennett de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Cambridge United.

LIVE Carlisle United - Cambridge United 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Carlisle United - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Cambridge United Doelpunt Sullay Kaikai met assist van Jack Lankester Cambridge United 0-1
49' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Jon Mellish Carlisle United
49' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Dale Taylor Cambridge United
64' Wissel Carlisle United Wissel Anton Dudik voor Jack Ellis Carlisle United
64' Wissel Carlisle United Wissel Daniel Butterworth voor Jack Diamond Carlisle United
68' Wissel Cambridge United Wissel James Brophy voor Jack Lankester Cambridge United
68' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Daniel Butterworth Carlisle United
69' Eigen doelpunt Cambridge United Eigen doelpunt Samuel Lavelle Cambridge United 0-2
72' Doelpunt Cambridge United Doelpunt Elias Kachunga met assist van Dale Taylor Cambridge United 0-3
74' Wissel Cambridge United Wissel Adam May voor George Thomas Cambridge United
74' Wissel Cambridge United Wissel Macauley Bonne voor Dale Taylor Cambridge United
74' Wissel Cambridge United Wissel Jordan Cousins voor Elias Kachunga Cambridge United
83' Doelpunt Cambridge United Doelpunt Ryan Bennett met assist van Sullay Kaikai Cambridge United 0-4
84' Wissel Cambridge United Wissel Liam Bennett voor J. Gibbons Cambridge United
Video hoogtepunten en samenvatting Carlisle United - Cambridge United
Opstellingen Carlisle United - Cambridge United
De opstellingen van Carlisle United en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Carlisle United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.