Nabeschouwing Carlisle United - Charlton Athletic (1-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 25 november 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Carlisle United het zaterdag 25 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Brunton Park in Carlisle.

Via de Carlisle United - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Carlisle United - Charlton Athletic (1-1)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Carlisle United en Charlton Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door Corey Blackett-Taylor, waarmee Charlton Athletic met 0-1 de leiding nam. Carlisle United kwam na 62 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Samuel Lavelle, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Carlisle United - Charlton Athletic 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Carlisle United - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

54' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt Corey Blackett-Taylor met assist van Tennai Watson Charlton Athletic 0-1
62' Doelpunt Carlisle United Doelpunt Samuel Lavelle met assist van Jack Armer Carlisle United 1-1
70' Wissel Carlisle United Wissel Ryan Edmondson voor Dylan McGeouch Carlisle United
70' Wissel Carlisle United Wissel Sean Maguire voor Luke Plange Carlisle United
71' Wissel Carlisle United Wissel Daniel Butterworth voor Josh Emmanuel Carlisle United
77' Wissel Charlton Athletic Wissel Tyreece Campbell voor Scott Fraser Charlton Athletic
87' Wissel Charlton Athletic Wissel Louie Watson voor Conor McGrandles Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Carlisle United - Charlton Athletic
Opstellingen Carlisle United - Charlton Athletic
De opstellingen van Carlisle United en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Carlisle United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Carlisle United - Charlton Athletic

Carlisle United en Charlton Athletic treffen elkaar in de 19e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Leigh Doughty en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Carlisle United en Charlton Athletic in de League One vond plaats op 14 april 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Charlton Athletic. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Charlton Athletic favoriet. 4 keer wist de ploeg van Carlisle United te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Carlisle United. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Carlisle United 2
Winst Charlton Athletic 4
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Carlisle United op een 22e positie staat, terwijl we Charlton Athletic terugvinden op de 11e plaats.