Nabeschouwing Carlisle United - Cheltenham Town (0-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 23 december 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Carlisle United het zaterdag 23 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Brunton Park in Carlisle.

Via de Carlisle United - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Carlisle United - Cheltenham Town (0-1)

Het League One duel tussen Carlisle United en Cheltenham Town is onder leiding van scheidsrechter Declan Bourne geëindigd in een 0-1 overwinning voor Cheltenham Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Liam Sercombe, waarmee Cheltenham Town met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Cheltenham Town.

LIVE Carlisle United - Cheltenham Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Carlisle United - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Wissel Cheltenham Town Wissel George Lloyd voor Will Goodwin Cheltenham Town
27' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt Liam Sercombe met assist van George Lloyd Cheltenham Town 0-1
38' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Samuel Lavelle Carlisle United
40' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Elliot Bonds Cheltenham Town
56' Wissel Cheltenham Town Wissel Tom Bradbury voor Curtis Davies Cheltenham Town
61' Wissel Carlisle United Wissel Ryan Edmondson voor Joe Garner Carlisle United
61' Wissel Carlisle United Wissel Owen Moxon voor Dylan McGeouch Carlisle United
62' Wissel Carlisle United Wissel Sean Maguire voor Luke Plange Carlisle United
67' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Owen Moxon Carlisle United
71' Wissel Carlisle United Wissel Taylor Charters voor Jack Robinson Carlisle United
71' Wissel Carlisle United Wissel Daniel Butterworth voor Alfie McCalmont Carlisle United
81' Wissel Cheltenham Town Wissel Aidan Keena voor Robert Street Cheltenham Town
82' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Lewis Freestone Cheltenham Town
95' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Sean Long Cheltenham Town
Video hoogtepunten en samenvatting Carlisle United - Cheltenham Town
Opstellingen Carlisle United - Cheltenham Town
De opstellingen van Carlisle United en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Carlisle United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.