Nabeschouwing Carlisle United - Exeter City (0-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 19 augustus 2023 - 16:00 uurIn de League One 2023/2024 neemt Carlisle United het zaterdag 19 augustus 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Exeter City. De wedstrijd wordt gespeeld in Brunton Park in Carlisle.

Via de Carlisle United - Exeter City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Carlisle United - Exeter City (0-2)

Het League One duel tussen Carlisle United en Exeter City is onder leiding van scheidsrechter Adam Herczeg geëindigd in een 0-2 overwinning voor Exeter City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Carlisle United - Exeter City
LIVE Carlisle United - Exeter City 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Carlisle United - Exeter City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Carlisle United - Exeter City
Opstellingen Carlisle United - Exeter City

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Carlisle United - Exeter City

Carlisle United en Exeter City treffen elkaar in de 4e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adam Herczeg en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Carlisle United en Exeter City in de League One vond plaats op 28 april 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Carlisle United. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Carlisle United als Exeter City wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Carlisle United 2
Winst Exeter City 2
Gelijkspel 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Carlisle United op een 18e positie staat, terwijl we Exeter City terugvinden op de 11e plaats.

Tags
Carlisle United - Exeter City Opstelling Carlisle United Opstelling Exeter City Live Carlisle United - Exeter City Live Carlisle United - Exeter City kijken Carlisle United - Exeter City kijken Live Carlisle United - Exeter City stream Carlisle United - Exeter City Fox Sports Nabeschouwing Carlisle United - Exeter City Uitslag Carlisle United - Exeter City Statistieken Carlisle United - Exeter City League One 2023/2024 Carlisle United - Exeter City wedden Carlisle United - Exeter City gokken Carlisle United - Exeter City Unibet