Nabeschouwing Carlisle United - Lincoln City (1-3) || League One 2023/2024

Maandag 1 april 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Carlisle United het maandag 1 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Brunton Park in Carlisle.

Via de Carlisle United - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Carlisle United - Lincoln City (1-3)

Het League One duel tussen Carlisle United en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 1-3 overwinning voor Lincoln City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Ben House, waarmee Lincoln City met 0-1 de leiding nam. Lincoln City vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Joe Taylor op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut wist Carlisle United de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Sam Lavelle.

Na 93 minuten werd de voorsprong voor Lincoln City vergroot nadat Teddy Bishop de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Lincoln City.

LIVE Carlisle United - Lincoln City 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Carlisle United - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Ben House met assist van Joe Taylor Lincoln City 0-1
53' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Joe Taylor met assist van Ben House Lincoln City 0-2
58' Wissel Carlisle United Wissel Josh Emmanuel voor Jack Ellis Carlisle United
59' Wissel Carlisle United Wissel Georgie Kelly voor Daniel Butterworth Carlisle United
67' Wissel Carlisle United Wissel Jack Diamond voor Jack Armer Carlisle United
67' Wissel Carlisle United Wissel Sean Maguire voor Jordan Gibson Carlisle United
70' Wissel Lincoln City Wissel Jovon Makama voor Joe Taylor Lincoln City
80' Doelpunt Carlisle United Doelpunt Sam Lavelle met assist van Sean Maguire Carlisle United 1-2
82' Wissel Lincoln City Wissel Freddie Draper voor Ben House Lincoln City
82' Wissel Lincoln City Wissel Adam Jackson voor Reeco Hackett Lincoln City
85' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Ben Barclay Carlisle United
88' Wissel Lincoln City Wissel Timothy Eyoma voor Lasse Sørensen Lincoln City
93' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Teddy Bishop Lincoln City 1-3
92' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Josh Emmanuel Carlisle United
Video hoogtepunten en samenvatting Carlisle United - Lincoln City
Opstellingen Carlisle United - Lincoln City
De opstellingen van Carlisle United en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Carlisle United gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.