Nabeschouwing Carlisle United - Northampton Town (2-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 16 december 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Carlisle United het zaterdag 16 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Northampton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Brunton Park in Carlisle.

Via de Carlisle United - Northampton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Carlisle United - Northampton Town (2-2)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Carlisle United en Northampton Town geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door Shaun McWilliams, waarmee Northampton Town met 0-1 de leiding nam. Carlisle United kwam in de 67e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Jack Armer, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette Ryan Edmondson zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Carlisle United de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Northampton Town nadat Kieron Bowie in de 93e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Carlisle United - Northampton Town 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Carlisle United - Northampton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Shaun McWilliams met assist van Kieron Bowie Northampton Town 0-1
34' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Patrick Brough Northampton Town
64' Wissel Carlisle United Wissel Ryan Edmondson voor Joe Garner Carlisle United
67' Doelpunt Carlisle United Doelpunt Jack Armer met assist van Jordan Gibson Carlisle United 1-1
69' Gele kaart Northampton Town Gele kaart voor Kieron Bowie Northampton Town
75' Wissel Northampton Town Wissel Aaron McGowan voor Akinwale Odimayo Northampton Town
81' Doelpunt Carlisle United Doelpunt Ryan Edmondson met assist van Jack Robinson Carlisle United 2-1
86' Wissel Northampton Town Wissel Tyreece Simpson voor Shaun McWilliams Northampton Town
86' Wissel Northampton Town Wissel Jordan Willis voor Jon Guthrie Northampton Town
86' Wissel Carlisle United Wissel Sean Maguire voor Dylan McGeouch Carlisle United
93' Doelpunt Northampton Town Doelpunt Kieron Bowie met assist van Patrick Brough Northampton Town 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Carlisle United - Northampton Town
Opstellingen Carlisle United - Northampton Town
De opstellingen van Carlisle United en Northampton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Carlisle United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Northampton Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.