Nabeschouwing Carlisle United - Portsmouth (0-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 10 februari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Carlisle United het zaterdag 10 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Brunton Park in Carlisle.

Via de Carlisle United - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Carlisle United - Portsmouth (0-1)

Het League One duel tussen Carlisle United en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter Martin Woods geëindigd in een 0-1 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door Paddy Lane, waarmee Portsmouth met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Portsmouth uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Carlisle United - Portsmouth 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Carlisle United - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Josh Vela  Carlisle United
56' Wissel Carlisle United Wissel Daniel Butterworth voor Jack Diamond Carlisle United
57' Wissel Portsmouth Wissel Abu Kamara voor Myles Peart-Harris Portsmouth
62' Doelpunt Portsmouth Doelpunt Paddy Lane met assist van Abu Kamara Portsmouth 0-1
75' Wissel Carlisle United Wissel Jack Armer voor Jack Robinson Carlisle United
75' Wissel Carlisle United Wissel Sean Grehan voor Fin Back Carlisle United
75' Wissel Portsmouth Wissel Owen Moxon voor Callum Lang Portsmouth
76' Wissel Carlisle United Wissel Taylor Charters voor Jordan Gibson Carlisle United
76' Wissel Carlisle United Wissel Sean Maguire voor Harrison Neal Carlisle United
85' Wissel Portsmouth Wissel Jack Sparkes voor Paddy Lane Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Carlisle United - Portsmouth
Opstellingen Carlisle United - Portsmouth
De opstellingen van Carlisle United en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Carlisle United gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Carlisle United - Portsmouth

Carlisle United en Portsmouth treffen elkaar in de 32e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Woods en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Carlisle United en Portsmouth in de League One vond plaats op 21 oktober 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Portsmouth. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Carlisle United als Portsmouth wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Carlisle United 1
Winst Portsmouth 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Carlisle United op een 24e positie staat, terwijl we Portsmouth terugvinden op de 1e plaats.