Nabeschouwing Carlisle United - Reading (1-3) || League One 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Carlisle United het zaterdag 2 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in Brunton Park in Carlisle.

Via de Carlisle United - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Carlisle United - Reading (1-3)

Het League One duel tussen Carlisle United en Reading is onder leiding van scheidsrechter Martin Coy geëindigd in een 1-3 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door Sam Smith, waarmee Reading met 0-1 de leiding nam. Reading vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Harvey Knibbs op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Reading, waarmee Harvey Knibbs zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 71 minuten deed Jon Mellish iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Carlisle United werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Carlisle United echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Reading.

LIVE Carlisle United - Reading 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Carlisle United - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Reading Doelpunt Sam Smith met assist van Lewis Wing Reading 0-1
36' Doelpunt Reading Doelpunt Harvey Knibbs met assist van Andy Yiadom Reading 0-2
57' Doelpunt Reading Doelpunt Harvey Knibbs Reading 0-3
59' Wissel Carlisle United Wissel Jordan Gibson voor Taylor Charters Carlisle United
59' Wissel Carlisle United Wissel Alfie McCalmont voor Josh Vela  Carlisle United
66' Wissel Reading Wissel B. Elliott voor Kelvin Ehibhatiomhan Reading
71' Doelpunt Carlisle United Doelpunt Jon Mellish met assist van Jordan Gibson Carlisle United 1-3
79' Wissel Carlisle United Wissel Daniel Butterworth voor Jack Diamond Carlisle United
90' Wissel Reading Wissel Kelvin Abrefa voor Femi Azeez Reading
Video hoogtepunten en samenvatting Carlisle United - Reading
Opstellingen Carlisle United - Reading
De opstellingen van Carlisle United en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Carlisle United gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Reading zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.