Nabeschouwing Carlisle United - Stevenage (2-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 23 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Carlisle United het zaterdag 23 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stevenage. De wedstrijd wordt gespeeld in Brunton Park in Carlisle.

Via de Carlisle United - Stevenage live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Carlisle United - Stevenage (2-2)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Carlisle United en Stevenage geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Daniel Butterworth, waarmee Carlisle United met 1-0 de leiding nam. Carlisle United vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Daniel Butterworth op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Stevenage vervolgens op 2-1. Het was Alex MacDonald die vanaf 11 meter wist te scoren in de 82e minuut.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Stevenage nadat Terence Vancooten in de 96e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Carlisle United - Stevenage 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Carlisle United - Stevenage teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Carlisle United Doelpunt Daniel Butterworth met assist van Jack Ellis Carlisle United 1-0
15' Wissel Stevenage Wissel Terence Vancooten voor Jake Forster-Caskey Stevenage
29' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Nick Freeman Stevenage
39' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Jordan Roberts Stevenage
47' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Taylor Charters Carlisle United
46' Wissel Stevenage Wissel Nesta Guinness-Walker voor Jordan Roberts Stevenage
46' Wissel Stevenage Wissel Vadaine Oliver voor Kane Hemmings Stevenage
46' Wissel Stevenage Wissel Ben Thompson voor Louis Thompson Stevenage
65' Doelpunt Carlisle United Doelpunt Daniel Butterworth Carlisle United 2-0
67' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Harrison Neal Carlisle United
68' Wissel Stevenage Wissel Alex MacDonald voor Elliott List Stevenage
72' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Daniel Butterworth Carlisle United
77' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Harry Lewis Carlisle United
79' Wissel Carlisle United Wissel Jack Diamond voor Daniel Butterworth Carlisle United
82' Penalty Stevenage Penalty Alex MacDonald Stevenage 2-1
96' Doelpunt Stevenage Doelpunt Terence Vancooten Stevenage 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Carlisle United - Stevenage
Opstellingen Carlisle United - Stevenage
De opstellingen van Carlisle United en Stevenage zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Carlisle United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Stevenage zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.