Nabeschouwing Charlton Athletic - Bolton Wanderers (1-4) || League One 2021/2022

Dinsdag 28 september 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Charlton Athletic het dinsdag 28 september 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Bolton Wanderers (1-4)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 1-4 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door J. Davison, waarmee Charlton Athletic met 1-0 de leiding nam. Bolton Wanderers kwam in de 43e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Afolayan, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette K. Lee zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Bolton Wanderers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 81 minuten werd de voorsprong voor Bolton Wanderers vergroot nadat K. Lee de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 91e minuut wist A. Sarcevic namens Bolton Wanderers de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lee Swabey bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Bolton Wanderers.

LIVE Charlton Athletic - Bolton Wanderers 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Davison met assist van J. Leko Charlton Athletic 1-0
20' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor S. Lavelle Charlton Athletic
31' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor J. Davison Charlton Athletic
43' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt O. Afolayan met assist van J. Williams Bolton Wanderers 1-1
62' Wissel Bolton Wanderers Wissel L. Gordon voor D. John Bolton Wanderers
67' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Washington voor J. Leko Charlton Athletic
73' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt K. Lee met assist van G. Jones Bolton Wanderers 1-2
78' Wissel Bolton Wanderers Wissel G. Johnston voor A. Baptiste Bolton Wanderers
78' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Gilbey voor S. Clare Charlton Athletic
81' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt K. Lee Bolton Wanderers 1-3
85' Wissel Bolton Wanderers Wissel N. Delfouneso voor E. Doyle Bolton Wanderers
86' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Stockley voor B. Watson Charlton Athletic
90' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor G. Jones Bolton Wanderers
91' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt A. Sarcevic met assist van K. Lee Bolton Wanderers 1-4
98' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor R. Santos Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Bolton Wanderers
Opstellingen Charlton Athletic - Bolton Wanderers
De opstellingen van Charlton Athletic en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.