Nabeschouwing Charlton Athletic - Bolton Wanderers (0-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 28 oktober 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Charlton Athletic het zaterdag 28 oktober 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Bolton Wanderers (0-2)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 0-2 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door Randell Williams, waarmee Bolton Wanderers met 0-1 de leiding nam. Bolton Wanderers vergrootte in de 21e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Dion Charles op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Bolton Wanderers.

LIVE Charlton Athletic - Bolton Wanderers 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Randell Williams met assist van George Thomason Bolton Wanderers 0-1
21' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Dion Charles Bolton Wanderers 0-2
58' Wissel Charlton Athletic Wissel Louie Watson voor Scott Fraser Charlton Athletic
65' Wissel Charlton Athletic Wissel Nathan Asiimwe voor Terell Thomas Charlton Athletic
65' Wissel Charlton Athletic Wissel Miles Leaburn voor Panutche Camará Charlton Athletic
71' Wissel Bolton Wanderers Wissel Jón Daði Böðvarsson voor Victor Adeboyejo Bolton Wanderers
75' Wissel Bolton Wanderers Wissel Edmond-Paris Maghoma voor George Thomason Bolton Wanderers
77' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor Nathan Baxter Bolton Wanderers
78' Wissel Bolton Wanderers Wissel Dan NLundulu voor Dion Charles Bolton Wanderers
78' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Lloyd Jones Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Bolton Wanderers
Opstellingen Charlton Athletic - Bolton Wanderers
De opstellingen van Charlton Athletic en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Charlton Athletic - Bolton Wanderers

Charlton Athletic en Bolton Wanderers treffen elkaar in de 16e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Geoff Eltringham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Charlton Athletic en Bolton Wanderers in de League One vond plaats op 28 januari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bolton Wanderers. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Bolton Wanderers favoriet. 4 keer wist de ploeg van Charlton Athletic te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Charlton Athletic. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Charlton Athletic 1
Winst Bolton Wanderers 4
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Charlton Athletic op een 13e positie staat, terwijl we Bolton Wanderers terugvinden op de 4e plaats.