Nabeschouwing Charlton Athletic - Bristol Rovers (1-2) || League One 2023/2024

Dinsdag 15 augustus 2023 - 20:45 uurIn de League One 2023/2024 neemt Charlton Athletic het dinsdag 15 augustus 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Bristol Rovers (1-2)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Charles Breakspear geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Charlton Athletic - Bristol Rovers
Goals
1
2
LIVE Charlton Athletic - Bristol Rovers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Bristol Rovers
Opstellingen Charlton Athletic - Bristol Rovers

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Charlton Athletic - Bristol Rovers

Charlton Athletic en Bristol Rovers treffen elkaar in de 3e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Charles Breakspear en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Charlton Athletic en Bristol Rovers in de League One vond plaats op 7 april 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol Rovers. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Charlton Athletic favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Bristol Rovers slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Charlton Athletic 7
Winst Bristol Rovers 3
Gelijkspel 4
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Charlton Athletic op een 11e positie staat, terwijl we Bristol Rovers terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Charlton Athletic - Bristol Rovers Opstelling Charlton Athletic Opstelling Bristol Rovers Live Charlton Athletic - Bristol Rovers Live Charlton Athletic - Bristol Rovers kijken Charlton Athletic - Bristol Rovers kijken Live Charlton Athletic - Bristol Rovers stream Charlton Athletic - Bristol Rovers Fox Sports Nabeschouwing Charlton Athletic - Bristol Rovers Uitslag Charlton Athletic - Bristol Rovers Statistieken Charlton Athletic - Bristol Rovers League One 2023/2024 Charlton Athletic - Bristol Rovers wedden Charlton Athletic - Bristol Rovers gokken Charlton Athletic - Bristol Rovers Unibet