Nabeschouwing Charlton Athletic - Carlisle United (3-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 9 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Charlton Athletic het zaterdag 9 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Carlisle United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Carlisle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Carlisle United (3-2)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Carlisle United is onder leiding van scheidsrechter Tom Nield geëindigd in een 3-2 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Luke Armstrong, waarmee Carlisle United met 0-1 de leiding nam. Charlton Athletic kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Alfie May, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette Daniel Kanu zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Charlton Athletic de leiding in de wedstrijd nam.

Taylor Charters zette Carlisle United even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Tom Nield toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Charlton Athletic dat in de 75e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat Alfie May de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tom Nield en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Charlton Athletic.

LIVE Charlton Athletic - Carlisle United 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Carlisle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Karoy Anderson Charlton Athletic
20' Doelpunt Carlisle United Doelpunt Luke Armstrong met assist van Samuel Lavelle Carlisle United 0-1
37' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt Alfie May Charlton Athletic 1-1
44' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Dylan McGeouch Carlisle United
46' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Rarmani Edmonds-Green Charlton Athletic
54' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt Daniel Kanu met assist van Alfie May Charlton Athletic 2-1
63' Penalty Carlisle United Penalty Taylor Charters Carlisle United 2-2
72' Wissel Carlisle United Wissel Josh Emmanuel voor Jack Ellis Carlisle United
72' Wissel Charlton Athletic Wissel Connor Wickham voor Karoy Anderson Charlton Athletic
73' Wissel Carlisle United Wissel Sean Maguire voor Jack Diamond Carlisle United
75' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt Alfie May Charlton Athletic 3-2
86' Wissel Carlisle United Wissel Jordan Gibson voor Dylan McGeouch Carlisle United
86' Wissel Charlton Athletic Wissel Freddie Ladapo voor Alfie May Charlton Athletic
87' Wissel Charlton Athletic Wissel Tyreeq Bakinson voor Daniel Kanu Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Carlisle United
Opstellingen Charlton Athletic - Carlisle United
De opstellingen van Charlton Athletic en Carlisle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Carlisle United zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.