Nabeschouwing Charlton Athletic - Cheltenham Town (2-1) || League One 2023/2024

Dinsdag 28 november 2023 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Charlton Athletic het dinsdag 28 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Cheltenham Town (2-1)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Cheltenham Town is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 2-1 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Will Goodwin, waarmee Cheltenham Town met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van Alfie May in de 17e minuut zorgde er even later voor dat Charlton Athletic weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 86e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het Alfie May van Charlton Athletic die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 2-1.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gavin Ward, waardoor Charlton Athletic dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Charlton Athletic - Cheltenham Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt Will Goodwin met assist van Liam Sercombe Cheltenham Town 0-1
17' Penalty Charlton Athletic Penalty Alfie May Charlton Athletic 1-1
38' Wissel Charlton Athletic Wissel Slobodan Tedić voor Miles Leaburn Charlton Athletic
46' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Ellis Chapman Cheltenham Town
46' Wissel Cheltenham Town Wissel Oliver Hammond voor Aidan Keena Cheltenham Town
55' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Will Goodwin Cheltenham Town
61' Wissel Charlton Athletic Wissel Louie Watson voor Conor McGrandles Charlton Athletic
69' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Luke Southwood Cheltenham Town
73' Wissel Charlton Athletic Wissel Tyreece Campbell voor Scott Fraser Charlton Athletic
83' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Sean Long Cheltenham Town
85' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Owen Bevan Cheltenham Town
86' Penalty Charlton Athletic Penalty Alfie May Charlton Athletic 2-1
87' Wissel Cheltenham Town Wissel Josh Williams voor Sean Long Cheltenham Town
88' Wissel Cheltenham Town Wissel Cameron Peupion voor Ellis Chapman Cheltenham Town
88' Wissel Cheltenham Town Wissel Nathan Butler-Oyedeji voor Lewis Freestone Cheltenham Town
91' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Tayo Edun Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Cheltenham Town
Opstellingen Charlton Athletic - Cheltenham Town
De opstellingen van Charlton Athletic en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.