Nabeschouwing Charlton Athletic - Oxford United (1-2) || League One 2023/2024

Maandag 1 januari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Charlton Athletic het maandag 1 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Oxford United (1-2)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Alex Chilowicz geëindigd in een 1-2 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Charlton Athletic kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Chem Campbell. Oxford United kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Mark Harris, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette Oisin Smyth zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Oxford United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alex Chilowicz, waardoor Oxford United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Charlton Athletic - Oxford United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt Chem Campbell Charlton Athletic 1-0
22' Doelpunt Oxford United Doelpunt Mark Harris met assist van Finley Stevens Oxford United 1-1
50' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Marcus McGuane Oxford United
53' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor Josh McEachran Oxford United
60' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Lloyd Jones Charlton Athletic
60' Wissel Oxford United Wissel Billy Bodin voor Josh McEachran Oxford United
83' Wissel Charlton Athletic Wissel Scott Fraser voor Corey Blackett-Taylor Charlton Athletic
83' Wissel Charlton Athletic Wissel Terell Thomas  voor Tennai Watson Charlton Athletic
85' Doelpunt Oxford United Doelpunt Oisin Smyth met assist van Cameron Brannagan Oxford United 1-2
88' Wissel Charlton Athletic Wissel Patrick Casey voor Daniel Kanu Charlton Athletic
89' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Karoy Anderson Charlton Athletic
90' Wissel Charlton Athletic Wissel Henry Rylah voor Chem Campbell Charlton Athletic
91' Wissel Oxford United Wissel Alex Gorrin voor Marcus McGuane Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Oxford United
Opstellingen Charlton Athletic - Oxford United
De opstellingen van Charlton Athletic en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.