Nabeschouwing Charlton Athletic - Peterborough United (1-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 13 januari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Charlton Athletic het zaterdag 13 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Peterborough United (1-2)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Sam Purkiss geëindigd in een 1-2 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Ephron Mason-Clarke, waarmee Peterborough United met 0-1 de leiding nam. Charlton Athletic kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Alfie May, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut zette Ephron Mason-Clarke zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Peterborough United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sam Purkiss, waardoor Peterborough United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Charlton Athletic - Peterborough United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Ephron Mason-Clarke met assist van Ricky Jade-Jones Peterborough United 0-1
43' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Terell Thomas  Charlton Athletic
46' Wissel Charlton Athletic Wissel Daniel Kanu voor Tyreece Campbell Charlton Athletic
46' Wissel Charlton Athletic Wissel Louie Watson voor Chem Campbell Charlton Athletic
49' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt Alfie May Charlton Athletic 1-1
67' Wissel Peterborough United Wissel David Ajiboye voor Kwame Poku Peterborough United
75' Doelpunt Peterborough United Doelpunt Ephron Mason-Clarke met assist van Joel Randall Peterborough United 1-2
76' Wissel Charlton Athletic Wissel Conor Coventry voor Tyreeq Bakinson Charlton Athletic
82' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Jed Steer Peterborough United
84' Wissel Charlton Athletic Wissel Lewis Fiorini voor George Dobson Charlton Athletic
84' Wissel Peterborough United Wissel Ryan De Havilland voor Joel Randall Peterborough United
87' Wissel Peterborough United Wissel Romoney Crichlow voor Jadel Katongo Peterborough United
98' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Louie Watson Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Peterborough United
Opstellingen Charlton Athletic - Peterborough United
De opstellingen van Charlton Athletic en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.