Nabeschouwing Charlton Athletic - Reading (4-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 21 oktober 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Charlton Athletic het zaterdag 21 oktober 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Reading (4-0)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Reading is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 4-0 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door Chuks Aneke, waarmee Charlton Athletic met 1-0 de leiding nam. Charlton Athletic vergrootte in de 68e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Tyreece Campbell op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut volgde een derde treffer van Charlton Athletic, waarmee Alfie May zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Charlton Athletic in de 94e minuut, nadat Miles Leaburn de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Charlton Athletic.

LIVE Charlton Athletic - Reading 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Charlton Athletic Wissel Tyreece Campbell voor Slobodan Tedić Charlton Athletic
54' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt Chuks Aneke met assist van Corey Blackett-Taylor Charlton Athletic 1-0
58' Wissel Reading Wissel Dominic Ballard voor Sam Smith Reading
64' Wissel Charlton Athletic Wissel Nathan Asiimwe voor Tennai Watson Charlton Athletic
64' Wissel Charlton Athletic Wissel Scott Fraser voor Louie Watson Charlton Athletic
64' Wissel Charlton Athletic Wissel Miles Leaburn voor Chuks Aneke Charlton Athletic
68' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt Tyreece Campbell met assist van Corey Blackett-Taylor Charlton Athletic 2-0
74' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt Alfie May met assist van Corey Blackett-Taylor Charlton Athletic 3-0
75' Wissel Reading Wissel Ben Elliott voor Femi Azeez Reading
75' Wissel Reading Wissel Caylan Vickers voor Kelvin Ehibhatiomhan Reading
78' Wissel Charlton Athletic Wissel Panutche Camará voor Corey Blackett-Taylor Charlton Athletic
84' Wissel Reading Wissel Clinton Mola voor Harlee Dean Reading
84' Wissel Reading Wissel Charlie Savage voor Michael Craig Reading
94' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt Miles Leaburn met assist van Tyreece Campbell Charlton Athletic 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Reading
Opstellingen Charlton Athletic - Reading
De opstellingen van Charlton Athletic en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Reading zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.