Nabeschouwing Charlton Athletic - Shrewsbury Town (1-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 20 april 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Charlton Athletic het zaterdag 20 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Shrewsbury Town (1-1)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Charlton Athletic en Shrewsbury Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door Daniel Udoh, waarmee Shrewsbury Town met 0-1 de leiding nam. Charlton Athletic kwam na 46 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van George Dobson , waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Charlton Athletic - Shrewsbury Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt Daniel Udoh Shrewsbury Town 0-1
33' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor Harry Isted Charlton Athletic
46' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt George Dobson  met assist van Connor Wickham Charlton Athletic 1-1
46' Wissel Charlton Athletic Wissel Kayne Ramsay voor Tayo Edun Charlton Athletic
63' Wissel Charlton Athletic Wissel Chuks Aneke voor Connor Wickham Charlton Athletic
63' Wissel Charlton Athletic Wissel Daniel Kanu voor Alfie May Charlton Athletic
77' Wissel Shrewsbury Town Wissel Ryan Bowman voor Tom Bloxham Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Shrewsbury Town
Opstellingen Charlton Athletic - Shrewsbury Town
De opstellingen van Charlton Athletic en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Charlton Athletic - Shrewsbury Town

Charlton Athletic en Shrewsbury Town treffen elkaar in de 45e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Daniel Middleton en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Charlton Athletic en Shrewsbury Town in de League One vond plaats op 30 september 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Charlton Athletic favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Shrewsbury Town slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Charlton Athletic 7
Winst Shrewsbury Town 5
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Charlton Athletic op een 16e positie staat, terwijl we Shrewsbury Town terugvinden op de 18e plaats.