Nabeschouwing Cheltenham Town - AFC Wimbledon (3-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 19 maart 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Cheltenham Town het zaterdag 19 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Wimbledon. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - AFC Wimbledon live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - AFC Wimbledon (3-1)

Het League One duel tussen Cheltenham Town en AFC Wimbledon is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 3-1 overwinning voor Cheltenham Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door J. Rudoni, waarmee AFC Wimbledon met 0-1 de leiding nam. Cheltenham Town kwam in de 81e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Wright, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 83e minuut zette G. Lloyd zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Cheltenham Town de leiding in de wedstrijd nam.

Na 92 minuten werd de voorsprong voor Cheltenham Town vergroot nadat A. May de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Cheltenham Town.

LIVE Cheltenham Town - AFC Wimbledon 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - AFC Wimbledon teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor C. Raglan Cheltenham Town
26' Doelpunt AFC Wimbledon Doelpunt J. Rudoni met assist van N. Guinness-Walker AFC Wimbledon 0-1
62' Wissel Cheltenham Town Wissel G. Lloyd voor A. Williams Cheltenham Town
62' Wissel Cheltenham Town Wissel A. Ramsey voor L. Sercombe Cheltenham Town
62' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Colkett voor E. Bonds Cheltenham Town
63' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor B. Williams Cheltenham Town
74' Wissel AFC Wimbledon Wissel Z. Robinson voor S. Cosgrove AFC Wimbledon
81' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt C. Wright met assist van A. Ramsey Cheltenham Town 1-1
83' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt G. Lloyd met assist van M. Blair Cheltenham Town 2-1
86' Gele kaart AFC Wimbledon Gele kaart voor A. Hartigan AFC Wimbledon
88' Wissel AFC Wimbledon Wissel P. Kalambayi voor A. Mebude AFC Wimbledon
88' Wissel AFC Wimbledon Wissel D. Osei Yaw voor A. Assal AFC Wimbledon
92' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. May met assist van M. Blair Cheltenham Town 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - AFC Wimbledon
Opstellingen Cheltenham Town - AFC Wimbledon
De opstellingen van Cheltenham Town en AFC Wimbledon zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en AFC Wimbledon zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.