Nabeschouwing Cheltenham Town - Blackpool (2-0) || League One 2023/2024

Dinsdag 13 februari 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Cheltenham Town het dinsdag 13 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Blackpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Blackpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Blackpool (2-0)

Het League One duel tussen Cheltenham Town en Blackpool is onder leiding van scheidsrechter Matthew Corlett geëindigd in een 2-0 overwinning voor Cheltenham Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door Elliot Bonds, waarmee Cheltenham Town met 1-0 de leiding nam. Cheltenham Town kreeg via Aidan Keena in de 74e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Matthew Corlett de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Cheltenham Town via een goal van Elliot Bonds in de 85e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Cheltenham Town.

LIVE Cheltenham Town - Blackpool 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Blackpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Lewis Freestone Cheltenham Town
31' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt Elliot Bonds Cheltenham Town 1-0
39' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Matty Taylor Cheltenham Town
52' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Will Ferry Cheltenham Town
65' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Liam Kinsella Cheltenham Town
65' Wissel Cheltenham Town Wissel Aidan Keena voor Matty Taylor Cheltenham Town
68' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Oliver Casey Blackpool
70' Wissel Blackpool Wissel Shayne Lavery voor Kylian Kouassi Blackpool
70' Wissel Blackpool Wissel Jordan Lawrence-Gabriel voor Andy Lyons Blackpool
74' Penalty gemist Cheltenham Town Penalty gemist Aidan Keena Aidan Keena Cheltenham Town
82' Wissel Blackpool Wissel Sonny Carey voor George Byers Blackpool
85' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt Elliot Bonds met assist van Curtis Davies Cheltenham Town 2-0
89' Wissel Cheltenham Town Wissel Liam Sercombe voor Elliot Bonds Cheltenham Town
96' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Albie Morgan Blackpool
97' Gele kaart Blackpool Gele kaart voor Jordan Lawrence-Gabriel Blackpool
94' Wissel Cheltenham Town Wissel Joe Nuttall voor George Lloyd Cheltenham Town
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Blackpool
Opstellingen Cheltenham Town - Blackpool
De opstellingen van Cheltenham Town en Blackpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Blackpool zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.