Nabeschouwing Cheltenham Town - Bristol Rovers (1-3) || League One 2023/2024

Zaterdag 13 april 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Cheltenham Town het zaterdag 13 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Bristol Rovers (1-3)

Het League One duel tussen Cheltenham Town en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Paul Howard geëindigd in een 1-3 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door S. Sinclair, waarmee Bristol Rovers met 0-1 de leiding nam. Bristol Rovers kreeg via A. Evans in de 35e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Paul Howard de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Bristol Rovers via een goal van Brandon Aguilera in de 56e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 77e minuut volgde een derde treffer van Bristol Rovers, waarmee Elkan Baggott zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Na 94 minuten deed Liam Sercombe iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Cheltenham Town werd verkleind tot 1-3.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Bristol Rovers.

LIVE Cheltenham Town - Bristol Rovers 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Andy Smith Cheltenham Town
12' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt S. Sinclair met assist van L. Thomas Bristol Rovers 0-1
13' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Jack Shepherd Cheltenham Town
18' Wissel Cheltenham Town Wissel Josh Harrop voor Tom Pett Cheltenham Town
22' Wissel Bristol Rovers Wissel Brandon Aguilera voor G. Ward Bristol Rovers
35' Penalty gemist Bristol Rovers Penalty gemist A. Evans A. Evans Bristol Rovers
46' Wissel Cheltenham Town Wissel Joe Nuttall voor George Lloyd Cheltenham Town
46' Wissel Cheltenham Town Wissel Matty Taylor voor Josh Harrop Cheltenham Town
51' Wissel Bristol Rovers Wissel Kamil Conteh voor J. Rossiter Bristol Rovers
56' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt Brandon Aguilera met assist van L. Thomas Bristol Rovers 0-2
62' Wissel Cheltenham Town Wissel Jordan Thomas voor Aidan Keena Cheltenham Town
62' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor J. Hunt Bristol Rovers
62' Wissel Cheltenham Town Wissel Liam Sercombe voor Andy Smith Cheltenham Town
77' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt Elkan Baggott met assist van H. Vale Bristol Rovers 0-3
83' Wissel Bristol Rovers Wissel C. Taylor voor J. Wilson Bristol Rovers
94' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt Liam Sercombe met assist van Will Ferry Cheltenham Town 1-3
92' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Will Ferry Cheltenham Town
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Bristol Rovers
Opstellingen Cheltenham Town - Bristol Rovers
De opstellingen van Cheltenham Town en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.