Nabeschouwing Cheltenham Town - Cambridge United (0-5) || League One 2021/2022

Dinsdag 7 december 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Cheltenham Town het dinsdag 7 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Cambridge United (0-5)

Het League One duel tussen Cheltenham Town en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Chris Pollard geëindigd in een 0-5 overwinning voor Cambridge United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door S. Smith, waarmee Cambridge United met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van M. Pollock zorgde ervoor dat Cambridge United op 0-2 kwam te staan in de 52e minuut. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Cambridge United, waarmee J. Ironside zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Cambridge United geen gas terug, waardoor in de 73e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van J. Ironside. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Cambridge United. Deze werd gescoord door J. Ironside in de 88e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Chris Pollard bij een 0-5 eindstand in het voordeel van Cambridge United.

LIVE Cheltenham Town - Cambridge United 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor L. Freestone Cheltenham Town
31' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor C. Wright Cheltenham Town
37' Doelpunt Cambridge United Doelpunt S. Smith met assist van S. Tracey Cambridge United 0-1
43' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor S. Smith Cambridge United
46' Wissel Cambridge United Wissel J. Brophy voor S. Tracey Cambridge United
52' Eigen doelpunt Cambridge United Eigen doelpunt M. Pollock Cambridge United 0-2
63' Doelpunt Cambridge United Doelpunt J. Ironside met assist van S. Smith Cambridge United 0-3
64' Wissel Cheltenham Town Wissel K. Joseph voor C. Wright Cheltenham Town
64' Wissel Cheltenham Town Wissel K. Vassell voor L. Freestone Cheltenham Town
73' Doelpunt Cambridge United Doelpunt J. Ironside met assist van A. May Cambridge United 0-4
77' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Raglan voor D. Crowley Cheltenham Town
77' Wissel Cambridge United Wissel H. Knibbs voor S. Smith Cambridge United
82' Wissel Cambridge United Wissel J. Lankester voor J. Weir Cambridge United
88' Doelpunt Cambridge United Doelpunt J. Ironside met assist van J. Brophy Cambridge United 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Cambridge United
Opstellingen Cheltenham Town - Cambridge United
De opstellingen van Cheltenham Town en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.