Nabeschouwing Cheltenham Town - Carlisle United (0-1) || League One 2023/2024

Dinsdag 9 april 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Cheltenham Town het dinsdag 9 april 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Carlisle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Carlisle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Carlisle United (0-1)

Het League One duel tussen Cheltenham Town en Carlisle United is onder leiding van scheidsrechter David Rock geëindigd in een 0-1 overwinning voor Carlisle United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door Sam Lavelle, waarmee Carlisle United met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Carlisle United.

LIVE Cheltenham Town - Carlisle United 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Carlisle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Paul Huntington  Carlisle United
42' Doelpunt Carlisle United Doelpunt Sam Lavelle met assist van Ben Barclay Carlisle United 0-1
46' Wissel Cheltenham Town Wissel Elliot Bonds voor Josh Harrop Cheltenham Town
46' Wissel Cheltenham Town Wissel Will Ferry voor Liam Kinsella Cheltenham Town
46' Wissel Cheltenham Town Wissel George Lloyd voor Ben Williams Cheltenham Town
46' Wissel Cheltenham Town Wissel Jack Shepherd voor Jordan Thomas Cheltenham Town
64' Wissel Cheltenham Town Wissel Aidan Keena voor Joe Nuttall Cheltenham Town
69' Wissel Carlisle United Wissel Jack Ellis voor Fin Back Carlisle United
70' Wissel Carlisle United Wissel Joshua Kayode voor Georgie Kelly Carlisle United
78' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Jack Robinson Carlisle United
85' Gele kaart Carlisle United Gele kaart voor Sam Lavelle Carlisle United
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Carlisle United
Opstellingen Cheltenham Town - Carlisle United
De opstellingen van Cheltenham Town en Carlisle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Carlisle United zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cheltenham Town - Carlisle United

Cheltenham Town en Carlisle United treffen elkaar in de 29e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Rock en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cheltenham Town en Carlisle United in de League One vond plaats op 23 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cheltenham Town. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Carlisle United favoriet. 4 keer wist de ploeg van Cheltenham Town te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Cheltenham Town. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Cheltenham Town 2
Winst Carlisle United 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cheltenham Town op een 22e positie staat, terwijl we Carlisle United terugvinden op de 24e plaats.