Nabeschouwing Cheltenham Town - Gillingham (2-2) || League One 2021/2022

Vrijdag 15 april 2022 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Cheltenham Town het vrijdag 15 april 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Gillingham. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Gillingham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Gillingham (2-2)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Cheltenham Town en Gillingham geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door V. Oliver, waarmee Gillingham met 0-1 de leiding nam. Cheltenham Town kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Wright, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 59e minuut zette B. Reeves zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Gillingham de leiding in de wedstrijd nam.

Na 78 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat K. Etete de 2-2 maakte voor Cheltenham Town. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Cheltenham Town - Gillingham 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Gillingham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Gillingham Doelpunt V. Oliver met assist van R. McKenzie Gillingham 0-1
40' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt C. Wright Cheltenham Town 1-1
57' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor R. Hutchinson Cheltenham Town
59' Doelpunt Gillingham Doelpunt B. Reeves Gillingham 1-2
62' Wissel Cheltenham Town Wissel A. Ramsey voor C. Thomas Cheltenham Town
74' Wissel Gillingham Wissel D. Phillips voor O. Lee Gillingham
78' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt K. Etete met assist van S. Long Cheltenham Town 2-2
81' Wissel Gillingham Wissel D. Tutonda voor B. Reeves Gillingham
83' Wissel Cheltenham Town Wissel L. Freestone voor R. Hutchinson Cheltenham Town
85' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor S. Long Cheltenham Town
88' Gele kaart Gillingham Gele kaart voor V. Oliver Gillingham
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Gillingham
Opstellingen Cheltenham Town - Gillingham
De opstellingen van Cheltenham Town en Gillingham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Gillingham zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.