Nabeschouwing Cheltenham Town - Leyton Orient (1-2) || League One 2023/2024

Zaterdag 16 december 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Cheltenham Town het zaterdag 16 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leyton Orient. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Leyton Orient live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Leyton Orient (1-2)

Het League One duel tussen Cheltenham Town en Leyton Orient is onder leiding van scheidsrechter Tom Reeves geëindigd in een 1-2 overwinning voor Leyton Orient. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Ben Williams van Cheltenham Town. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 18e minuut het veld moest verlaten. Een penalty zorgde er later in de 68e minuut voor dat Cheltenham Town via Will Goodwin op 1-0 kwam te staan. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Shaqai Forde namens Leyton Orient in de 89e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Ethan Galbraith namens Leyton Orient in de 94e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tom Reeves, waardoor Leyton Orient dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Cheltenham Town - Leyton Orient 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Leyton Orient teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Omar Beckles Leyton Orient
17' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Ben Williams Cheltenham Town
18' Tweede gele kaart Cheltenham Town Tweede gele kaart voor Ben Williams Cheltenham Town
29' Wissel Cheltenham Town Wissel Liam Smith voor Liam Sercombe Cheltenham Town
32' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Ruel Sotiriou Leyton Orient
47' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Liam Smith Cheltenham Town
58' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Jordan Brown Leyton Orient
65' Wissel Leyton Orient Wissel Ethan Galbraith voor George Moncur Leyton Orient
65' Wissel Leyton Orient Wissel Thomas James voor Rob Hunt Leyton Orient
65' Wissel Leyton Orient Wissel Joe Pigott voor Daniel Agyei Leyton Orient
67' Gele kaart Leyton Orient Gele kaart voor Darren Pratley Leyton Orient
68' Penalty Cheltenham Town Penalty Will Goodwin Cheltenham Town 1-0
74' Wissel Leyton Orient Wissel Shaqai Forde voor Darren Pratley Leyton Orient
83' Wissel Cheltenham Town Wissel Aidan Keena voor George Lloyd Cheltenham Town
83' Wissel Cheltenham Town Wissel Curtis Thompson voor Tom Pett Cheltenham Town
84' Wissel Leyton Orient Wissel Max Sanders voor Idris El Mizouni Leyton Orient
85' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Lewis Freestone Cheltenham Town
89' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt Shaqai Forde met assist van Ruel Sotiriou Leyton Orient 1-1
94' Doelpunt Leyton Orient Doelpunt Ethan Galbraith met assist van Theodore Archibald Leyton Orient 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Leyton Orient
Opstellingen Cheltenham Town - Leyton Orient
De opstellingen van Cheltenham Town en Leyton Orient zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Leyton Orient zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.