Nabeschouwing Cheltenham Town - Wigan Athletic (1-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 11 november 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Cheltenham Town het zaterdag 11 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Wigan Athletic (1-1)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Cheltenham Town en Wigan Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Lewis Freestone zette Wigan Athletic op een 0-1 voorsprong in de 6e minuut van de wedstrijd. Een benutte penalty van Liam Sercombe in de 32e minuut zorgde er even later voor dat Cheltenham Town weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. Een penalty in de 64e minuut was de ideale kans voor Wigan Athletic om te scoren. Stephen Humphrys was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Cheltenham Town - Wigan Athletic 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Eigen doelpunt Wigan Athletic Eigen doelpunt Lewis Freestone Wigan Athletic 0-1
24' Wissel Wigan Athletic Wissel Scott Smith voor Steven Sessegnon Wigan Athletic
27' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Tom Pett Cheltenham Town
32' Penalty Cheltenham Town Penalty Liam Sercombe Cheltenham Town 1-1
39' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Omar Rekik Wigan Athletic
49' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Liam Sercombe Cheltenham Town
57' Wissel Wigan Athletic Wissel Kelland Watts voor Babajide Adeeko Wigan Athletic
58' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Jordan Jones Wigan Athletic
64' Penalty gemist Wigan Athletic Penalty gemist Stephen Humphrys Stephen Humphrys Wigan Athletic
65' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor Liam Shaw Wigan Athletic
74' Wissel Wigan Athletic Wissel Josh Stones voor Callum Lang Wigan Athletic
75' Wissel Wigan Athletic Wissel Callum McManaman voor Martial Godo Wigan Athletic
82' Wissel Cheltenham Town Wissel Will Ferry voor Ben Williams Cheltenham Town
82' Wissel Cheltenham Town Wissel Aidan Keena voor Robert Street Cheltenham Town
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Wigan Athletic
Opstellingen Cheltenham Town - Wigan Athletic
De opstellingen van Cheltenham Town en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.