Nabeschouwing Cheltenham Town - Wycombe Wanderers (1-3) || League One 2023/2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Cheltenham Town het zaterdag 3 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Wycombe Wanderers (1-3)

Het League One duel tussen Cheltenham Town en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Martin Coy geëindigd in een 1-3 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Jack Grimmer, waarmee Wycombe Wanderers met 0-1 de leiding nam. Wycombe Wanderers vergrootte in de 29e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Garath McCleary op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van Curtis Davies zorgde ervoor dat Wycombe Wanderers in de 49e minuut op 0-3 kwam te staan.

Wycombe Wanderers kreeg een penalty toegewezen in de 49e minuut, die werd genomen door Garath McCleary. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 0-3 op het scorebord bleef staan. Na 58 minuten deed Matty Taylor iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Cheltenham Town werd verkleind tot 1-3.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Wycombe Wanderers.

LIVE Cheltenham Town - Wycombe Wanderers 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Jack Grimmer Wycombe Wanderers 0-1
29' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt Garath McCleary met assist van Sam Vokes Wycombe Wanderers 0-2
38' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Jack Grimmer Wycombe Wanderers
46' Wissel Cheltenham Town Wissel Matty Taylor voor Aidan Keena Cheltenham Town
49' Eigen doelpunt Wycombe Wanderers Eigen doelpunt Curtis Davies Wycombe Wanderers 0-3
49' Penalty gemist Wycombe Wanderers Penalty gemist Garath McCleary Garath McCleary Wycombe Wanderers
54' Wissel Cheltenham Town Wissel Josh Harrop voor Elliot Bonds Cheltenham Town
54' Wissel Cheltenham Town Wissel Liam Kinsella voor Andy Smith Cheltenham Town
58' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt Matty Taylor met assist van Jack Shepherd Cheltenham Town 1-3
60' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor Matt Butcher Wycombe Wanderers
64' Wissel Wycombe Wanderers Wissel Bez Lubala voor Kieran Sadlier Wycombe Wanderers
78' Wissel Cheltenham Town Wissel Joe Nuttall voor George Lloyd Cheltenham Town
78' Wissel Cheltenham Town Wissel Jordan Thomas voor Will Ferry Cheltenham Town
87' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor Matty Taylor Cheltenham Town
93' Wissel Wycombe Wanderers Wissel David Wheeler voor Garath McCleary Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Wycombe Wanderers
Opstellingen Cheltenham Town - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Cheltenham Town en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.