Nabeschouwing Crewe Alexandra - Accrington Stanley (0-1) || League One 2021/2022

Zaterdag 21 augustus 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Crewe Alexandra het zaterdag 21 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandra Stadium in Crewe.

Via de Crewe Alexandra - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crewe Alexandra - Accrington Stanley (0-1)

Het League One duel tussen Crewe Alexandra en Accrington Stanley is onder leiding van scheidsrechter Darren Drysdale geëindigd in een 0-1 overwinning voor Accrington Stanley. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door M. Nottingham, waarmee Accrington Stanley met 0-1 de leiding nam. In de 89e minuut moest L. Offord van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Darren Drysdale een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Crewe Alexandra verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Accrington Stanley.

LIVE Crewe Alexandra - Accrington Stanley 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crewe Alexandra - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt M. Nottingham Accrington Stanley 0-1
38' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor R. Sykes Accrington Stanley
50' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor H. Pell Accrington Stanley
55' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor L. Offord Crewe Alexandra
56' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor L. Murphy Crewe Alexandra
57' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Mumbongo voor H. Pell Accrington Stanley
59' Wissel Crewe Alexandra Wissel O. Finney voor B. Knight Crewe Alexandra
62' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor J. Trafford Accrington Stanley
68' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor D. Charles Accrington Stanley
72' Wissel Accrington Stanley Wissel S. Sherring voor D. Charles Accrington Stanley
78' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor K. Ramsay Crewe Alexandra
79' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. McFadzean voor K. Ramsay Crewe Alexandra
84' Wissel Accrington Stanley Wissel H. Perritt voor M. Nottingham Accrington Stanley
85' Wissel Crewe Alexandra Wissel R. Griffiths voor S. MacDonald Crewe Alexandra
87' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor O. Finney Crewe Alexandra
89' Rode kaart Crewe Alexandra Rode kaart voor L. Offord Crewe Alexandra
97' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor J. Mumbongo Accrington Stanley
97' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor C. Bishop Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Crewe Alexandra - Accrington Stanley
Opstellingen Crewe Alexandra - Accrington Stanley
De opstellingen van Crewe Alexandra en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crewe Alexandra gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.