Nabeschouwing Crewe Alexandra - Cambridge United (2-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 2 oktober 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Crewe Alexandra het zaterdag 2 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Alexandra Stadium in Crewe.

Via de Crewe Alexandra - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crewe Alexandra - Cambridge United (2-2)

De League One 2021/2022 wedstrijd tussen Crewe Alexandra en Cambridge United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door O. Finney, waarmee Crewe Alexandra met 1-0 de leiding nam. Crewe Alexandra vergrootte in de 26e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Robertson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van W. Jaaskelainen zorgde ervoor dat Cambridge United in de 79e minuut op 2-1 kwam te staan.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Cambridge United nadat A. May in de 94e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Crewe Alexandra - Cambridge United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crewe Alexandra - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt O. Finney met assist van C. Porter Crewe Alexandra 1-0
20' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor S. Kashket Crewe Alexandra
26' Doelpunt Crewe Alexandra Doelpunt S. Robertson met assist van O. Finney Crewe Alexandra 2-0
28' Wissel Crewe Alexandra Wissel M. Mandron voor S. Kashket Crewe Alexandra
64' Wissel Cambridge United Wissel S. Tracey voor J. Lankester Cambridge United
64' Wissel Cambridge United Wissel W. Hoolahan voor C. Masterson Cambridge United
72' Wissel Crewe Alexandra Wissel J. Lundstram voor O. Finney Crewe Alexandra
73' Wissel Cambridge United Wissel S. Smith voor J. Brophy Cambridge United
77' Wissel Crewe Alexandra Wissel C. McFadzean voor J. Bennett Crewe Alexandra
79' Eigen doelpunt Cambridge United Eigen doelpunt W. Jaaskelainen Cambridge United 2-1
89' Gele kaart Crewe Alexandra Gele kaart voor K. Ramsay Crewe Alexandra
94' Doelpunt Cambridge United Doelpunt A. May met assist van W. Hoolahan Cambridge United 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Crewe Alexandra - Cambridge United
Opstellingen Crewe Alexandra - Cambridge United
De opstellingen van Crewe Alexandra en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crewe Alexandra gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.