Nabeschouwing Derby County - Barnsley (3-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 11 november 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Derby County het zaterdag 11 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Barnsley (3-0)

Het League One duel tussen Derby County en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter John Busby geëindigd in een 3-0 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 35 minuten. James Collins maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Derby County vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Derby County vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Craig Forsyth op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut volgde een derde treffer van Derby County, waarmee James Collins zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Busby, waardoor Derby County dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Derby County - Barnsley 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Derby County Gele kaart voor James Collins Derby County
35' Penalty Derby County Penalty James Collins Derby County 1-0
36' Gele kaart Derby County Gele kaart voor Craig Forsyth Derby County
46' Wissel Barnsley Wissel John McAtee voor Max Watters Barnsley
48' Doelpunt Derby County Doelpunt Craig Forsyth Derby County 2-0
52' Wissel Derby County Wissel Kane Wilson voor Nathaniel Mendez-Laing Derby County
63' Doelpunt Derby County Doelpunt James Collins Derby County 3-0
66' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor Jon Russell Barnsley
69' Wissel Barnsley Wissel Josh Benson voor Callum Styles Barnsley
69' Wissel Barnsley Wissel Barry Cotter voor Corey OKeeffe Barnsley
69' Wissel Barnsley Wissel Fábio Jaló voor Adam Phillips Barnsley
75' Wissel Derby County Wissel Sonny Bradley voor Ryan Nyambe Derby County
75' Wissel Barnsley Wissel Jack Shepherd voor Josh Benson Barnsley
85' Wissel Derby County Wissel Louie Sibley voor Tom Barkhuizen Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Barnsley
Opstellingen Derby County - Barnsley
De opstellingen van Derby County en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Barnsley zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.