Nabeschouwing Derby County - Lincoln City (3-1) || League One 2023/2024

Donderdag 21 december 2023 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Derby County het donderdag 21 december 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Lincoln City (3-1)

Het League One duel tussen Derby County en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Peter Wright geëindigd in een 3-1 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door Conor Hourihane, waarmee Derby County met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van Daniel Mandroiu in de 47e minuut zorgde er even later voor dat Lincoln City weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 65e minuut zette Kane Wilson zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Derby County de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor Derby County vergroot nadat James Collins de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Derby County.

LIVE Derby County - Lincoln City 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Derby County Doelpunt Conor Hourihane Derby County 1-0
47' Penalty Lincoln City Penalty Daniel Mandroiu Lincoln City 1-1
46' Wissel Derby County Wissel Kane Wilson voor Joe Ward Derby County
57' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Adam Jackson Lincoln City
65' Doelpunt Derby County Doelpunt Kane Wilson met assist van Nathaniel Méndez-Laing Derby County 2-1
66' Wissel Derby County Wissel Louie Sibley voor Tyrese Fornah Derby County
66' Wissel Lincoln City Wissel Jack Vale voor Jovon Makama Lincoln City
72' Wissel Lincoln City Wissel Sean Roughan voor Jack Burroughs Lincoln City
72' Wissel Lincoln City Wissel Hakeeb Adelakun voor Teddy Bishop Lincoln City
77' Doelpunt Derby County Doelpunt James Collins met assist van Kane Wilson Derby County 3-1
79' Wissel Derby County Wissel Tyreece John-Jules voor Nathaniel Méndez-Laing Derby County
80' Wissel Derby County Wissel Callum Elder voor Tom Barkhuizen Derby County
83' Wissel Lincoln City Wissel Alistair Smith voor Daniel Mandroiu Lincoln City
84' Gele kaart Derby County Gele kaart voor Conor Hourihane Derby County
85' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Jack Vale Lincoln City
90' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Ethan Erhahon Lincoln City
93' Gele kaart Derby County Gele kaart voor James Collins Derby County
93' Wissel Derby County Wissel Liam Thompson voor Conor Hourihane Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Lincoln City
Opstellingen Derby County - Lincoln City
De opstellingen van Derby County en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.