Nabeschouwing Derby County - Oxford United (1-2) || League One 2023/2024

Dinsdag 15 augustus 2023 - 20:45 uurIn de League One 2023/2024 neemt Derby County het dinsdag 15 augustus 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Oxford United (1-2)

Het League One duel tussen Derby County en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 1-2 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Derby County - Oxford United
Goals
1
2
LIVE Derby County - Oxford United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Oxford United
Opstellingen Derby County - Oxford United

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Derby County - Oxford United

Derby County en Oxford United treffen elkaar in de 3e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ben Toner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Derby County en Oxford United in de League One vond plaats op 11 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Derby County. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Derby County favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Oxford United slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Derby County 2
Winst Oxford United 0
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Derby County op een 9e positie staat, terwijl we Oxford United terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Derby County - Oxford United Opstelling Derby County Opstelling Oxford United Live Derby County - Oxford United Live Derby County - Oxford United kijken Derby County - Oxford United kijken Live Derby County - Oxford United stream Derby County - Oxford United Fox Sports Nabeschouwing Derby County - Oxford United Uitslag Derby County - Oxford United Statistieken Derby County - Oxford United League One 2023/2024 Derby County - Oxford United wedden Derby County - Oxford United gokken Derby County - Oxford United Unibet