Nabeschouwing Doncaster Rovers - Cheltenham Town (3-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 23 oktober 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Doncaster Rovers het zaterdag 23 oktober 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Keepmoat Stadium in Doncaster.

Via de Doncaster Rovers - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Cheltenham Town (3-2)

Het League One duel tussen Doncaster Rovers en Cheltenham Town is onder leiding van scheidsrechter Neil Hair geëindigd in een 3-2 overwinning voor Doncaster Rovers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door J. Dodoo, waarmee Doncaster Rovers met 1-0 de leiding nam. Doncaster Rovers vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Anderson op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Doncaster Rovers, waarmee R. Vilca zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Cheltenham Town kreeg een penalty toegewezen in de 62e minuut, die werd genomen door L. Sercombe. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 3-0 op het scorebord bleef staan. Na 68 minuten deed A. May iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Cheltenham Town werd verkleind tot 3-1. Cheltenham Town verkleinde in de 91e minuut de achterstand doordat A. Williams de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Het bleek echter te laat om een nederlaag te voorkomen, want er zou hierna niet meer gescoord worden.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Neil Hair bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Doncaster Rovers.

LIVE Doncaster Rovers - Cheltenham Town 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Doncaster Rovers Wissel M. Smith voor T. Rowe Doncaster Rovers
23' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt J. Dodoo met assist van E. Galbraith Doncaster Rovers 1-0
46' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt T. Anderson met assist van J. Bostock Doncaster Rovers 2-0
54' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Norton voor C. Thomas Cheltenham Town
54' Wissel Cheltenham Town Wissel A. May voor D. Crowley Cheltenham Town
54' Doelpunt Doncaster Rovers Doelpunt R. Vilca met assist van B. Close Doncaster Rovers 3-0
62' Penalty gemist Cheltenham Town Penalty gemist L. Sercombe Cheltenham Town
68' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. May met assist van K. Joseph Cheltenham Town 3-1
80' Wissel Doncaster Rovers Wissel T. Cukur voor R. Vilca Doncaster Rovers
81' Wissel Cheltenham Town Wissel A. Williams voor K. Vassell Cheltenham Town
87' Gele kaart Doncaster Rovers Gele kaart voor P. Dahlberg Doncaster Rovers
91' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. Williams met assist van C. Hussey Cheltenham Town 3-2
95' Wissel Doncaster Rovers Wissel A. Barlow voor J. Hiwula Doncaster Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Cheltenham Town
Opstellingen Doncaster Rovers - Cheltenham Town
De opstellingen van Doncaster Rovers en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Doncaster Rovers gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.