Nabeschouwing Doncaster Rovers - Ipswich Town (0-1) || League One 2021/2022

Dinsdag 8 februari 2022 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Doncaster Rovers het dinsdag 8 februari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Keepmoat Stadium in Doncaster.

Via de Doncaster Rovers - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Doncaster Rovers - Ipswich Town (0-1)

Het League One duel tussen Doncaster Rovers en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 0-1 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door T. Bakinson, waarmee Ipswich Town met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Ipswich Town dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Ipswich Town.

LIVE Doncaster Rovers - Ipswich Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Doncaster Rovers - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor T. Bakinson Ipswich Town
39' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt T. Bakinson Ipswich Town 0-1
46' Wissel Doncaster Rovers Wissel K. Knoyle voor R. Williams Doncaster Rovers
46' Wissel Doncaster Rovers Wissel D. Gardner voor T. Rowe Doncaster Rovers
76' Wissel Ipswich Town Wissel I. El Mizouni voor T. Bakinson Ipswich Town
78' Wissel Ipswich Town Wissel J. Norwood voor M. Bonne Ipswich Town
83' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor J. Donacien Ipswich Town
84' Wissel Doncaster Rovers Wissel A. Barlow voor C. Seaman Doncaster Rovers
87' Wissel Ipswich Town Wissel S. Aluko voor C. Chaplin Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Doncaster Rovers - Ipswich Town
Opstellingen Doncaster Rovers - Ipswich Town
De opstellingen van Doncaster Rovers en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Doncaster Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Doncaster Rovers - Ipswich Town

Doncaster Rovers en Ipswich Town treffen elkaar in de 32e speelronde van de League One van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Yates en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Doncaster Rovers en Ipswich Town in de League One vond plaats op 28 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ipswich Town. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Ipswich Town favoriet. 2 keer wist de ploeg van Doncaster Rovers te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Doncaster Rovers. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Doncaster Rovers 1
Winst Ipswich Town 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Doncaster Rovers op een 24e positie staat, terwijl we Ipswich Town terugvinden op de 9e plaats.