Nabeschouwing Exeter City - Bristol Rovers (0-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Exeter City het zaterdag 3 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in St James Park in Exeter.

Via de Exeter City - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Exeter City - Bristol Rovers (0-1)

Het League One duel tussen Exeter City en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Will Finnie geëindigd in een 0-1 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Brandon Aguilera, waarmee Bristol Rovers met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Exeter City dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Bristol Rovers.

LIVE Exeter City - Bristol Rovers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Exeter City - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt Brandon Aguilera Bristol Rovers 0-1
17' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor J. Wilson Bristol Rovers
45' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Cheick Diabaté Exeter City
64' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor J. Hunt Bristol Rovers
72' Wissel Exeter City Wissel Mo Eisa voor Sonny Cox Exeter City
72' Wissel Exeter City Wissel Luke Harris voor Vincent Harper Exeter City
79' Wissel Bristol Rovers Wissel L. Gordon voor L. Thomas Bristol Rovers
79' Wissel Bristol Rovers Wissel Harry Vaughan voor G. Friend Bristol Rovers
79' Wissel Exeter City Wissel Yanic Wildschut voor Dion Rankine Exeter City
80' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor T. Crama Bristol Rovers
92' Wissel Bristol Rovers Wissel Elkan Baggott voor Kamil Conteh Bristol Rovers
94' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Marquis voor C. Martin Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Exeter City - Bristol Rovers
Opstellingen Exeter City - Bristol Rovers
De opstellingen van Exeter City en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Exeter City gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Exeter City - Bristol Rovers

Exeter City en Bristol Rovers treffen elkaar in de 31e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Will Finnie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Exeter City en Bristol Rovers in de League One vond plaats op 23 januari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Exeter City. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Exeter City favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Bristol Rovers slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Exeter City 4
Winst Bristol Rovers 1
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Exeter City op een 14e positie staat, terwijl we Bristol Rovers terugvinden op de 11e plaats.