Nabeschouwing Exeter City - Burton Albion (1-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 16 maart 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Exeter City het zaterdag 16 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in St James Park in Exeter.

Via de Exeter City - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Exeter City - Burton Albion (1-0)

Het League One duel tussen Exeter City en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Martin Woods geëindigd in een 1-0 overwinning voor Exeter City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door Reece Cole, waarmee Exeter City met 1-0 de leiding nam. In de 51e minuut moest Zak Jules van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Martin Woods een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Exeter City verder met een speler minder.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Exeter City.

LIVE Exeter City - Burton Albion 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Exeter City - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Jake Caprice Burton Albion
30' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Pierce Sweeney Exeter City
34' Wissel Exeter City Wissel Cheick Diabaté voor Pierce Sweeney Exeter City
41' Doelpunt Exeter City Doelpunt Reece Cole met assist van Ilmari Niskanen Exeter City 1-0
43' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Jack Aitchison Exeter City
51' Rode kaart Exeter City Rode kaart voor Zak Jules Exeter City
46' Wissel Exeter City Wissel Ben Purrington voor Yanic Wildschut Exeter City
55' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Rekeem Harper Burton Albion
56' Wissel Burton Albion Wissel Antwoine Hackford voor Rekeem Harper Burton Albion
56' Wissel Burton Albion Wissel Bobby Kamwa voor Tolaji Bola Burton Albion
65' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Tom Carroll Exeter City
67' Wissel Burton Albion Wissel Ademola Ola-Adebomi voor Joe Hugill Burton Albion
68' Wissel Burton Albion Wissel Mustapha Carayol voor Adedeji Oshilaja Burton Albion
72' Wissel Exeter City Wissel Millenic Alli voor Sonny Cox Exeter City
76' Wissel Exeter City Wissel Dion Rankine voor Jack Aitchison Exeter City
77' Wissel Exeter City Wissel R. Woods voor Tom Carroll Exeter City
83' Gele kaart Burton Albion Gele kaart voor Mustapha Carayol Burton Albion
83' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Reece Cole Exeter City
Video hoogtepunten en samenvatting Exeter City - Burton Albion
Opstellingen Exeter City - Burton Albion
De opstellingen van Exeter City en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Exeter City gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.