Nabeschouwing Exeter City - Cambridge United (0-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 20 januari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Exeter City het zaterdag 20 januari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in St James Park in Exeter.

Via de Exeter City - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Exeter City - Cambridge United (0-0)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Exeter City en Cambridge United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Exeter City dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Exeter City, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Scott Simpson niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Exeter City - Cambridge United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Exeter City - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Danny Andrew Cambridge United
31' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Dale Taylor Cambridge United
39' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Ben Purrington Exeter City
46' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Ilmari Niskanen Exeter City
50' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Paul Digby Cambridge United
56' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor Elias Kachunga Cambridge United
65' Wissel Exeter City Wissel Dion Rankine voor Yanic Wildschut Exeter City
78' Wissel Cambridge United Wissel Adam May voor Elias Kachunga Cambridge United
79' Wissel Exeter City Wissel Reece Cole voor Ilmari Niskanen Exeter City
87' Wissel Exeter City Wissel James Scott voor Sonny Cox Exeter City
Video hoogtepunten en samenvatting Exeter City - Cambridge United
Opstellingen Exeter City - Cambridge United
De opstellingen van Exeter City en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Exeter City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Exeter City - Cambridge United

Exeter City en Cambridge United treffen elkaar in de 29e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Scott Simpson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Exeter City en Cambridge United in de League One vond plaats op 22 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cambridge United. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Cambridge United favoriet. 2 keer wist de ploeg van Exeter City te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Exeter City. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Exeter City 1
Winst Cambridge United 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Exeter City op een 20e positie staat, terwijl we Cambridge United terugvinden op de 16e plaats.