Nabeschouwing Exeter City - Lincoln City (1-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 28 oktober 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Exeter City het zaterdag 28 oktober 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in St James Park in Exeter.

Via de Exeter City - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Exeter City - Lincoln City (1-1)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Exeter City en Lincoln City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Alistair Smith, waarmee Lincoln City met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Exeter City het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 81e minuut was het namelijk Ryan Trevitt die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Exeter City - Lincoln City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Exeter City - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Lincoln City Doelpunt Alistair Smith met assist van Paudie OConnor Lincoln City 0-1
40' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Ethan Hamilton Lincoln City
43' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Hakeeb Adelakun Lincoln City
53' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor James Scott Exeter City
58' Wissel Exeter City Wissel Vincent Harper voor Harry Kite Exeter City
58' Wissel Exeter City Wissel Tom Carroll voor Jack Aitchison Exeter City
58' Wissel Exeter City Wissel Yanic Wildschut voor Admiral Muskwe Exeter City
67' Wissel Lincoln City Wissel Jack Vale voor Hakeeb Adelakun Lincoln City
77' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Alex Hartridge Exeter City
78' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Ethan Erhahon Lincoln City
78' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Vincent Harper Exeter City
81' Doelpunt Exeter City Doelpunt Ryan Trevitt met assist van Demetri Mitchell Exeter City 1-1
88' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor Paudie OConnor Lincoln City
89' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Viljami Sinisalo Exeter City
90' Wissel Lincoln City Wissel Dylan Duffy voor Alistair Smith Lincoln City
93' Wissel Exeter City Wissel Kyle Taylor voor Reece Cole Exeter City
Video hoogtepunten en samenvatting Exeter City - Lincoln City
Opstellingen Exeter City - Lincoln City
De opstellingen van Exeter City en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Exeter City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.