Nabeschouwing Exeter City - Peterborough United (2-1) || League One 2023/2024

Dinsdag 6 februari 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Exeter City het dinsdag 6 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in St James Park in Exeter.

Via de Exeter City - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Exeter City - Peterborough United (2-1)

Het League One duel tussen Exeter City en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Tom Reeves geëindigd in een 2-1 overwinning voor Exeter City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 32 minuten. Harrison Burrows maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Peterborough United vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. In de 55e minuut kreeg Michael Olakigbe van Peterborough United voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Peterborough United de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Een eigen doelpunt van Nicholas Bilokapic zorgde ervoor dat Exeter City in de 75e minuut op 1-1 kwam te staan.

Na 80 minuten was het Jadel Katongo die de bal in eigen doel werkte, waardoor Exeter City op 2-1 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tom Reeves, waardoor Exeter City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Exeter City - Peterborough United 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Exeter City - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Ilmari Niskanen Exeter City
32' Penalty Peterborough United Penalty Harrison Burrows Peterborough United 0-1
36' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Michael Olakigbe Peterborough United
55' Tweede gele kaart Peterborough United Tweede gele kaart voor Michael Olakigbe Peterborough United
61' Wissel Exeter City Wissel Pierce Sweeney voor Will Aimson Exeter City
62' Wissel Exeter City Wissel Dion Rankine voor Ilmari Niskanen Exeter City
65' Wissel Peterborough United Wissel David Ajiboye voor Joel Randall Peterborough United
71' Wissel Exeter City Wissel Mo Eisa voor Tom Carroll Exeter City
75' Eigen doelpunt Exeter City Eigen doelpunt Nicholas Bilokapic Exeter City 1-1
80' Eigen doelpunt Exeter City Eigen doelpunt Jadel Katongo Exeter City 2-1
83' Wissel Exeter City Wissel R. Woods voor Sonny Cox Exeter City
85' Wissel Peterborough United Wissel Jeando Fuchs voor Jadel Katongo Peterborough United
85' Wissel Peterborough United Wissel Jonson Clarke-Harris voor Ephron Mason-Clarke Peterborough United
95' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor Josh Knight Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Exeter City - Peterborough United
Opstellingen Exeter City - Peterborough United
De opstellingen van Exeter City en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Exeter City gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.