Nabeschouwing Exeter City - Port Vale (0-1) || League One 2023/2024

Zaterdag 9 december 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Exeter City het zaterdag 9 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Port Vale. De wedstrijd wordt gespeeld in St James Park in Exeter.

Via de Exeter City - Port Vale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Exeter City - Port Vale (0-1)

Het League One duel tussen Exeter City en Port Vale is onder leiding van scheidsrechter Neil Hair geëindigd in een 0-1 overwinning voor Port Vale. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Oliver Arblaster, waarmee Port Vale met 0-1 de leiding nam. In de 91e minuut kreeg Will Aimson van Exeter City voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Exeter City de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Port Vale.

LIVE Exeter City - Port Vale 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Exeter City - Port Vale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Port Vale Doelpunt Oliver Arblaster met assist van Ben Garrity Port Vale 0-1
46' Wissel Port Vale Wissel Uche Ikpeazu voor Rhys Walters Port Vale
54' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Conor Grant Port Vale
64' Wissel Exeter City Wissel James Scott voor Tom Carroll Exeter City
65' Wissel Exeter City Wissel Kyle Taylor voor Dion Rankine Exeter City
72' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Will Aimson Exeter City
76' Wissel Port Vale Wissel Baylee Dipepa voor Ethan Chislett Port Vale
83' Wissel Exeter City Wissel Vincent Harper voor Yanic Wildschut Exeter City
84' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor James Scott Exeter City
85' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Jesse Debrah Port Vale
88' Wissel Port Vale Wissel Alex Iacovitti voor Oliver Arblaster Port Vale
91' Tweede gele kaart Exeter City Tweede gele kaart voor Will Aimson Exeter City
Video hoogtepunten en samenvatting Exeter City - Port Vale
Opstellingen Exeter City - Port Vale
De opstellingen van Exeter City en Port Vale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Exeter City gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Port Vale zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.