Nabeschouwing Exeter City - Shrewsbury Town (0-0) || League One 2023/2024

Dinsdag 28 november 2023 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Exeter City het dinsdag 28 november 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in St James Park in Exeter.

Via de Exeter City - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Exeter City - Shrewsbury Town (0-0)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Exeter City en Shrewsbury Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Exeter City dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Alan Young niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Exeter City - Shrewsbury Town 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Exeter City - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor Jordan Shipley Shrewsbury Town
24' Wissel Shrewsbury Town Wissel Tunmise Sobowale voor Elliott Bennett Shrewsbury Town
50' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Pierce Sweeney Exeter City
67' Wissel Exeter City Wissel James Scott voor Cheick Diabaté Exeter City
67' Wissel Exeter City Wissel Kyle Taylor voor Dion Rankine Exeter City
69' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Reece Cole Exeter City
77' Wissel Exeter City Wissel Tom Carroll voor Reece Cole Exeter City
86' Wissel Exeter City Wissel Vincent Harper voor Yanic Wildschut Exeter City
86' Wissel Exeter City Wissel Harry Kite voor Ilmari Niskanen Exeter City
89' Wissel Shrewsbury Town Wissel Malvind Benning voor Max Mata Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Exeter City - Shrewsbury Town
Opstellingen Exeter City - Shrewsbury Town
De opstellingen van Exeter City en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Exeter City gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Exeter City - Shrewsbury Town

Exeter City en Shrewsbury Town treffen elkaar in de 20e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alan Young en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Exeter City en Shrewsbury Town in de League One vond plaats op 14 februari 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Shrewsbury Town favoriet. 1 keer wist de ploeg van Exeter City te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Exeter City. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Exeter City 0
Winst Shrewsbury Town 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Exeter City op een 20e positie staat, terwijl we Shrewsbury Town terugvinden op de 12e plaats.