Nabeschouwing Exeter City - Stevenage (1-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 6 april 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Exeter City het zaterdag 6 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stevenage. De wedstrijd wordt gespeeld in St James Park in Exeter.

Via de Exeter City - Stevenage live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Exeter City - Stevenage (1-0)

Het League One duel tussen Exeter City en Stevenage is onder leiding van scheidsrechter Lewis Smith geëindigd in een 1-0 overwinning voor Exeter City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Reece Cole, waarmee Exeter City met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Exeter City.

LIVE Exeter City - Stevenage 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Exeter City - Stevenage teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Dan Butler Stevenage
20' Wissel Stevenage Wissel Nathan Thompson voor Luther James-Wildin Stevenage
22' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Tom Carroll Exeter City
38' Doelpunt Exeter City Doelpunt Reece Cole met assist van Sonny Cox Exeter City 1-0
44' Wissel Exeter City Wissel Jack Aitchison voor Sonny Cox Exeter City
47' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Louis Thompson Stevenage
51' Wissel Stevenage Wissel Nick Freeman voor Alex MacDonald Stevenage
55' Wissel Stevenage Wissel Nesta Guinness-Walker voor Jordan Roberts Stevenage
55' Wissel Stevenage Wissel Kane Hemmings voor Vadaine Oliver Stevenage
55' Wissel Stevenage Wissel Ben Thompson voor Louis Thompson Stevenage
59' Wissel Exeter City Wissel Ilmari Niskanen voor Vincent Harper Exeter City
60' Wissel Exeter City Wissel Caleb Watts voor Dion Rankine Exeter City
69' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Kane Hemmings Stevenage
69' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Caleb Watts Exeter City
75' Wissel Exeter City Wissel J. Richards voor Reece Cole Exeter City
76' Wissel Exeter City Wissel Millenic Alli voor L. Harris Exeter City
86' Gele kaart Stevenage Gele kaart voor Nathan Thompson Stevenage
93' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Pierce Sweeney Exeter City
Video hoogtepunten en samenvatting Exeter City - Stevenage
Opstellingen Exeter City - Stevenage
De opstellingen van Exeter City en Stevenage zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Exeter City gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Stevenage zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.