Nabeschouwing Fleetwood Town - Bolton Wanderers (3-0) || League One 2021/2022

Dinsdag 7 december 2021 - 20:45 uur

In de League One 2021/2022 neemt Fleetwood Town het dinsdag 7 december 2021 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Bolton Wanderers (3-0)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Seb Stockbridge geëindigd in een 3-0 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door G. Garner, waarmee Fleetwood Town met 1-0 de leiding nam. In de 73e minuut moest R. Santos van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Seb Stockbridge een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Bolton Wanderers verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Fleetwood Town via een goal van H. Biggins in de 77e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 79e minuut volgde een derde treffer van Fleetwood Town, waarmee H. Biggins zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Seb Stockbridge, waardoor Fleetwood Town dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fleetwood Town - Bolton Wanderers 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt G. Garner met assist van D. Andrew Fleetwood Town 1-0
26' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. Hayes Fleetwood Town
35' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. McLaughlin Fleetwood Town
67' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Johnson voor C. Hayes Fleetwood Town
68' Wissel Bolton Wanderers Wissel X. Amaechi voor W. Aimson Bolton Wanderers
73' Rode kaart Bolton Wanderers Rode kaart voor R. Santos Bolton Wanderers
74' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Baptiste voor E. Doyle Bolton Wanderers
77' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt H. Biggins met assist van G. Garner Fleetwood Town 2-0
79' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt H. Biggins met assist van D. Andrew Fleetwood Town 3-0
91' Wissel Fleetwood Town Wissel D. Boyle voor J. Matete Fleetwood Town
91' Wissel Fleetwood Town Wissel B. Baggley voor P. Lane Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Bolton Wanderers
Opstellingen Fleetwood Town - Bolton Wanderers
De opstellingen van Fleetwood Town en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.