Nabeschouwing Fleetwood Town - Bolton Wanderers (0-2) || League One 2023/2024

Vrijdag 29 december 2023 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Fleetwood Town het vrijdag 29 december 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Bolton Wanderers (0-2)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 0-2 overwinning voor Bolton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door Dion Charles, waarmee Bolton Wanderers met 0-1 de leiding nam. Bolton Wanderers vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Victor Adeboyejo op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Bolton Wanderers.

LIVE Fleetwood Town - Bolton Wanderers 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Brendan Sarpong-Wiredu Fleetwood Town
41' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor George Thomason Bolton Wanderers
46' Wissel Fleetwood Town Wissel Kabongo Tshimanga voor Junior Quitirna Fleetwood Town
49' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Dion Charles Bolton Wanderers 0-1
75' Wissel Bolton Wanderers Wissel Aaron Morley voor Josh Sheehan Bolton Wanderers
75' Wissel Bolton Wanderers Wissel Victor Adeboyejo voor Jón Daði Böðvarsson Bolton Wanderers
75' Wissel Fleetwood Town Wissel Jack Marriott voor Connor Teale Fleetwood Town
81' Wissel Fleetwood Town Wissel Maleace Asamoah voor Callum Dolan Fleetwood Town
82' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Maleace Asamoah Fleetwood Town
83' Doelpunt Bolton Wanderers Doelpunt Victor Adeboyejo met assist van Kyle Dempsey Bolton Wanderers 0-2
87' Wissel Bolton Wanderers Wissel Cameron Jerome voor Dion Charles Bolton Wanderers
91' Wissel Bolton Wanderers Wissel Zachary Ashworth voor Randell Williams Bolton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Bolton Wanderers
Opstellingen Fleetwood Town - Bolton Wanderers
De opstellingen van Fleetwood Town en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Fleetwood Town - Bolton Wanderers

Fleetwood Town en Bolton Wanderers treffen elkaar in de 25e speelronde van de League One van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Yates en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fleetwood Town en Bolton Wanderers in de League One vond plaats op 15 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bolton Wanderers. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Bolton Wanderers favoriet. 7 keer wist de ploeg van Fleetwood Town te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Fleetwood Town. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Fleetwood Town 1
Winst Bolton Wanderers 7
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fleetwood Town op een 23e positie staat, terwijl we Bolton Wanderers terugvinden op de 3e plaats.