Nabeschouwing Fleetwood Town - Carlisle United (1-1) || League One 2023/2024

Dinsdag 26 december 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Fleetwood Town het dinsdag 26 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Carlisle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Carlisle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Carlisle United (1-1)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Fleetwood Town en Carlisle United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Owen Moxon, waarmee Carlisle United met 0-1 de leiding nam. Fleetwood Town kwam na 35 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Jayden Stockley, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Fleetwood Town - Carlisle United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Carlisle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Carlisle United Doelpunt Owen Moxon Carlisle United 0-1
35' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt Jayden Stockley met assist van Phoenix Patterson Fleetwood Town 1-1
63' Wissel Fleetwood Town Wissel Junior Quitirna voor Maleace Asamoah Fleetwood Town
64' Wissel Fleetwood Town Wissel Callum Dolan voor Harrison Holgate Fleetwood Town
66' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Brendan Sarpong-Wiredu Fleetwood Town
72' Wissel Carlisle United Wissel Jordan Gibson voor Taylor Charters Carlisle United
73' Wissel Fleetwood Town Wissel Kabongo Tshimanga voor Jack Marriott Fleetwood Town
73' Wissel Carlisle United Wissel Luke Plange voor Sean Maguire Carlisle United
89' Wissel Fleetwood Town Wissel Cian Hayes voor Phoenix Patterson Fleetwood Town
97' Wissel Carlisle United Wissel Ben Barclay voor Samuel Lavelle Carlisle United
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Carlisle United
Opstellingen Fleetwood Town - Carlisle United
De opstellingen van Fleetwood Town en Carlisle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Carlisle United zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.