Nabeschouwing Fleetwood Town - Cheltenham Town (3-2) || League One 2021/2022

Zaterdag 21 augustus 2021 - 16:00 uur

In de League One 2021/2022 neemt Fleetwood Town het zaterdag 21 augustus 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Cheltenham Town (3-2)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Cheltenham Town is onder leiding van scheidsrechter Andy Haines geëindigd in een 3-2 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door C. Wright, waarmee Cheltenham Town met 0-1 de leiding nam. Fleetwood Town kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Clarke, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette D. Johnson zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Fleetwood Town de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd werd de stand toch weer gelijkgetrokken, toen A. May in de 87e minuut de 2-2 maakte namens Cheltenham Town. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Fleetwood Town dat in de 90e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat S. Morris de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andy Haines bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Fleetwood Town.

LIVE Fleetwood Town - Cheltenham Town 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt C. Wright met assist van A. Williams Cheltenham Town 0-1
33' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt T. Clarke met assist van D. Andrew Fleetwood Town 1-1
36' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor C. Raglan Cheltenham Town
46' Wissel Cheltenham Town Wissel G. Lloyd voor A. Williams Cheltenham Town
46' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor C. Thomas Cheltenham Town
63' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Morton voor R. Edmondson Fleetwood Town
73' Wissel Fleetwood Town Wissel D. Batty voor C. Camps Fleetwood Town
75' Wissel Cheltenham Town Wissel T. Perry voor L. Sercombe Cheltenham Town
79' Wissel Fleetwood Town Wissel G. Garner voor A. Pilkington Fleetwood Town
81' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt D. Johnson Fleetwood Town 2-1
83' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor C. Wright Cheltenham Town
84' Wissel Cheltenham Town Wissel M. Blair voor C. Raglan Cheltenham Town
86' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor C. Hussey Cheltenham Town
87' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt A. May Cheltenham Town 2-2
90' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt S. Morris met assist van C. Morton Fleetwood Town 3-2
93' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor C. Morton Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Cheltenham Town
Opstellingen Fleetwood Town - Cheltenham Town
De opstellingen van Fleetwood Town en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.