Nabeschouwing Fleetwood Town - Exeter City (3-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 11 november 2023 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Fleetwood Town het zaterdag 11 november 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Exeter City. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Exeter City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Exeter City (3-0)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Exeter City is onder leiding van scheidsrechter Thomas Kirk geëindigd in een 3-0 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door Ryan Broom, waarmee Fleetwood Town met 1-0 de leiding nam. Fleetwood Town vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Brendan Sarpong-Wiredu op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Fleetwood Town, waarmee Phoenix Patterson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Fleetwood Town gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Thomas Kirk, waardoor Fleetwood Town dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fleetwood Town - Exeter City 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Exeter City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt Ryan Broom met assist van Danny Mayor Fleetwood Town 1-0
32' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt Brendan Sarpong-Wiredu met assist van Phoenix Patterson Fleetwood Town 2-0
42' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt Phoenix Patterson Fleetwood Town 3-0
46' Wissel Exeter City Wissel Cheick Diabaté voor Pierce Sweeney Exeter City
46' Wissel Exeter City Wissel Ilmari Niskanen voor Alex Hartridge Exeter City
46' Wissel Exeter City Wissel Yanic Wildschut voor James Scott Exeter City
65' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Yanic Wildschut Exeter City
66' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Promise Omochere Fleetwood Town
69' Wissel Fleetwood Town Wissel Xavier Simons voor Brendan Sarpong-Wiredu Fleetwood Town
73' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Ryan Broom Fleetwood Town
73' Wissel Exeter City Wissel Kyle Taylor voor Vincent Harper Exeter City
75' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor Cheick Diabaté Exeter City
79' Wissel Fleetwood Town Wissel Scott Robertson voor Promise Omochere Fleetwood Town
85' Wissel Fleetwood Town Wissel Jayden Stockley voor Phoenix Patterson Fleetwood Town
85' Wissel Fleetwood Town Wissel Kabongo Tshimanga voor Jack Marriott Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Exeter City
Opstellingen Fleetwood Town - Exeter City
De opstellingen van Fleetwood Town en Exeter City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Exeter City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.