Nabeschouwing Fleetwood Town - Port Vale (3-0) || League One 2023/2024

Zaterdag 3 februari 2024 - 16:00 uur

In de League One 2023/2024 neemt Fleetwood Town het zaterdag 3 februari 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Port Vale. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Port Vale live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Port Vale (3-0)

Het League One duel tussen Fleetwood Town en Port Vale is onder leiding van scheidsrechter Peter Wright geëindigd in een 3-0 overwinning voor Fleetwood Town. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Jayden Stockley, waarmee Fleetwood Town met 1-0 de leiding nam. Fleetwood Town vergrootte in de 65e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Ronan Coughlan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Ryan Broom van Fleetwood Town die de 3-0 wist te maken in de 94e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Peter Wright, waardoor Fleetwood Town dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Fleetwood Town - Port Vale 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Port Vale teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt Jayden Stockley Fleetwood Town 1-0
33' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Carl Johnston Fleetwood Town
46' Wissel Port Vale Wissel A. Mighten voor James Wilson Port Vale
46' Wissel Port Vale Wissel Funso Ojo voor Jesse Debrah Port Vale
54' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Danny Mayor Fleetwood Town
59' Wissel Fleetwood Town Wissel Ryan Graydon voor Harvey Macadam Fleetwood Town
63' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor Jason Lowe Port Vale
65' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt Ronan Coughlan Fleetwood Town 2-0
66' Wissel Port Vale Wissel Thomas Sang voor Jason Lowe Port Vale
68' Wissel Port Vale Wissel Baylee Dipepa voor Jensen Weir Port Vale
69' Wissel Fleetwood Town Wissel Gavin Kilkenny voor Danny Mayor Fleetwood Town
81' Wissel Port Vale Wissel Jack Shorrock voor Conor Grant Port Vale
94' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt Ryan Broom Fleetwood Town 3-0
90' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Gavin Kilkenny Fleetwood Town
96' Wissel Fleetwood Town Wissel Harrison Holgate voor Jayden Stockley Fleetwood Town
96' Wissel Fleetwood Town Wissel Armando Quitirna voor Ronan Coughlan Fleetwood Town
96' Wissel Fleetwood Town Wissel Imari Samuels voor Carl Johnston Fleetwood Town
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Port Vale
Opstellingen Fleetwood Town - Port Vale
De opstellingen van Fleetwood Town en Port Vale zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Port Vale zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.