Nabeschouwing Fleetwood Town - Reading (1-1) || League One 2023/2024

Dinsdag 13 februari 2024 - 20:45 uur

In de League One 2023/2024 neemt Fleetwood Town het dinsdag 13 februari 2024 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Reading. De wedstrijd wordt gespeeld in Highbury Stadium in Fleetwood.

Via de Fleetwood Town - Reading live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fleetwood Town - Reading (1-1)

De League One 2023/2024 wedstrijd tussen Fleetwood Town en Reading geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door Lewis Wing, waarmee Reading met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Fleetwood Town het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 95e minuut was het namelijk Brendan Wiredu die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Fleetwood Town - Reading 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fleetwood Town - Reading teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Reading Wissel Kelvin Abrefa voor Jeriel Dorsett Reading
21' Gele kaart Reading Gele kaart voor Tyler Bindon Reading
22' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor Charlie Adam Fleetwood Town
57' Wissel Reading Wissel B. Elliott voor Paul Mukairu Reading
64' Wissel Fleetwood Town Wissel Ryan Graydon voor Promise Omochere Fleetwood Town
72' Wissel Fleetwood Town Wissel Ryan Broom voor Shaun Rooney Fleetwood Town
72' Wissel Fleetwood Town Wissel Armando Quitirna voor Ronan Coughlan Fleetwood Town
74' Doelpunt Reading Doelpunt Lewis Wing met assist van Charlie Savage Reading 0-1
79' Wissel Fleetwood Town Wissel Imari Samuels voor Harry Boyes Fleetwood Town
80' Gele kaart Reading Gele kaart voor Clinton Mola Reading
85' Wissel Reading Wissel Michael Craig voor Charlie Savage Reading
85' Wissel Reading Wissel Zane Monlouis voor Kelvin Abrefa Reading
86' Wissel Reading Wissel Jayden Wareham voor Kelvin Ehibhatiomhan Reading
88' Gele kaart Reading Gele kaart voor David Button Reading
95' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt Brendan Wiredu Fleetwood Town 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Fleetwood Town - Reading
Opstellingen Fleetwood Town - Reading
De opstellingen van Fleetwood Town en Reading zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fleetwood Town gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Reading zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.